תפריט
-
גיוזה (5 יח')
בליווי סלט אצות קטן ורוטב צ'וקה פינטי
טופו - 44 ש"ח
עוף - 49 ש"ח
בשר לבן - 52 ש"ח
שרימפס - 54 ש"ח
-
טמפורה
בליווי רוטב טינצו
אימו ואינגן (בטטה ושעועית ירוקה - 32 ש"ח
אבי (שרימפס 5 יח') - 46 ש"ח
סרטן רך שריון (4 יח') - 52 ש"ח -
יקיטורי
2 שיפודים יפניים מסורתיים מוגשים עם בצל ירוק, בעיטור פטרוזיליה ובליווי רוטב טריאקי
טופו ועגבניות שרי במרינדת סויה ושום - 22 ש"ח
חזה עוף במרינדת סויה ושום - 32 ש"ח
בשר לבן - 36 ש"ח
סלמון - 42 ש"ח
הוטטה (סקאלופ) שיפוד 1 מלווה ברוטב ספייסי מיסו - 48 ש"ח -
איקה רינג 48 ₪
טבעות קלמרי בציפוי פריך, מוגש בליווי רוטב איולי וואסבי
-
סאקה הרבו/ קאמיאקי 52 ₪
נתח שמן של סלמון/ לחי סלמון, בליווי צנון, בצל ירוק ורוטב ספייסי מיסוירוק
-
טאפן איקה באטה יאקי 59 ₪
מחבת של טבעות קלמרי, פטריות שיטקה ושמפיניון מוקפצות בחמאה, שום וסויה
-
טאפן סאקנה וקינוקו 62 ₪
מחבת של פילה סלמון בגריל על מצע פטריות שיטקה ושמפיניון מוקפצות בחמאה, שום וסויה
-
טאפן מגורו ונגימה 74 ₪
מחבת של נתחי טונה, המזכירים טעם של כבד, מוקפצים עם בצל לבן ברוטב טריאקי טוגרשי ועיטור בצל ירוק (מנה פיקנטית)
-
טאפן קייסן באטה שוי 89 ₪
מחבת של שרימפס, טבעות קלמרי, סקאלופ (יח' 1) ושעועית ירוקה מוקפצים בחמאה, שום וסויה