תפריט
-
גיוזה (5 יח')
טופו - 44 ש"ח
עוף - 49 ש"ח
בשר לבן - 57 ש"ח
שרימפס - 59 ש"ח
-
טמפורה
בליווי רוטב טינצו
אימו ואינגן (בטטה ושעועית ירוקה) - 32 ש"ח
אבי (שרימפס 5 יח') - 46 ש"ח
סרטן רך שריון (4 יח') - 52 ש"ח -
יקיטורי
2 שיפודים יפניים מסורתיים מוגשים עם בצל ירוק, בעיטור פטרוזיליה ובליווי רוטב טריאקי
טופו ועגבניות שרי במרינדת סויה ושום - 26 ש"ח
פרגית במרינדת סויה ושום - 38 ש"ח
בשר לבן - 42 ש"ח
סלמון - 46 ש"ח
הוטטה (סקאלופ) שיפוד 1 מלווה ברוטב ספייסי מיסו - 48 ש"ח -
איקה רינג 52 ₪
טבעות קלמרי בציפוי פריך, מוגש בליווי רוטב איולי וואסבי
-
סאקה הרבו/ קאמיאקי 62 ₪
נתח שמן של סלמון / לחי סלמון, בליווי צנון, בצל ירוק ורוטב ספייסי מיסו
-
טאפן איקה באטה יאקי 62 ₪
מחבת של טבעות קלמרי, פטריות שיטקה ושמפיניון מוקפצות בחמאה, שום וסויה
-
טאפן סאקנה וקינוקו 64 ₪
מחבת של פילה סלמון בגריל על מצע פטריות שיטקה ושמפניון מוקפצות בחמאה, שום וסויה
-
טאפן מגורו ונגימה 79 ₪
מחבת של נתחי טונה, המזכירים טעם של כבד, מוקפצים עם בצל לבן ברוטב טריאקי טוגרשי ועיטור בצל ירוק (מנה פיקנטית)
-
טאפן קייסן באטה שוי 89 ₪
מחבת של שרימפס, טבעות קלמרי, סקאלופ [יח‘ 1] ושעועית ירוקה מוקפצים בחמאה, שום וסויה