יפני מסורתי
מנות ראשונות
-
יאקי אוניגירי 22 ₪
משולש אורז צלוי עם רוטב סויה
-
אוניגירי 37/34 ₪
כדור אורז ממולא בסלמון צלוי / איקורה
-
נאטו עם נאמה טמאגו 42 ₪
פולי סויה מותססים, בליווי חלמון ביצה, בצל ירוק וחרדל יפני מוגש עם אורז מאודה
-
מגורו נאטו עם נאמה טמאגו 62 ₪
פילה טונה עם פולי סויה מותססים, בליווי חלמון ביצה, בצל ירוק וחרדל יפני מוגש עם אורז מאודה מוגש עם אורז מאודה
-
יאקי בוטה 62 ₪
רצועות בשר לבן צלויות על הגריל, על מצע צנון בטמפורה, ובצל סגול מעוטר ברוטב ספייסי מיסו, בצל ירוק ושומשום
יאמטויה טאישוקו
=ארוחות משולבות =
-
יאקיזנזה טאישוקו ( דג צלוי לבחירה) 99 ₪
סאקה הרובויאקי / סאקה קאמאיאקי, מוגש עם נאטו ונאמה טמגו, אושנקו וקערת אורז מאודה
-
טונג'ירו טאישוקו 99 ₪
מרק מיסו המכיל נתחי בשר לבן, טופו, גזר, בצל לבן ובצל ירוק. מוגש עם נאטו ונאמה טמאגו, אורז מאודה ואושנקו
-
מיסו בוטה טאישוקו 99 ₪
פרוסות בשר לבן מוקפץ עם כרוב, גזר, בצל ירוק ברוטב ספייסי מיסו. מוגש עם חמוצי הבית, מרק וואקמה וקערת אורז מאודה
-
בוטה יאקינקו טאישוקו 99 ₪
בשר לבן מוקפץ ברוטב ברביקיו קוריאני עם כרוב לבן. מוגש לצד חמוצי הבית, מרק וואקמה וקערת אורז מאודה
-
ניגירי עם אביטן אודון טאישוקו 114 ₪
ניגירי ממבחר דגי העונה [5 יח‘], מוגש עם מרק אטריות אודון ושרימפס בטמפורה [2 יח‘]
צ'יראשי
=אורז סושי ומעליו דג נא או פירות ים, בליווי מרק מיסו ואושנקו =
-
סאקה אויקו צ'יראשי 94 ₪
י פילה סלמון ואיקורה
-
סאקה צ'יראשי 99 ₪
סלמון, טונה, דג לבן
-
קייסן צ'יראשי 109 ₪
שרימפס מאודה, צלופח בטריאקי, ספייסי טונה ודג לבן
נאבה וזוסואי
=נאבה עם אטריות הרוסאמה, פטריות שיטקה וגזר.
מוגש עם בצל ירוק, צנון כתוש, רוטב פונזו וקערת אורז מאודה
[מומלץ להמיר את המנה ל“זוסואי“ - ריזוטו ביצים יפני - לאחר סיום הנאבה]=
-
אטצו- אגה נאבה 88 ₪
טופו
-
טורי נאבה 94 ₪
עוף
-
יוסה נאבה 99 ₪
עוף ודג לבן
-
בוטה נאבה 104 ₪
בשר לבן
-
קייסן נאבה 119 ₪
שרימפס (2 יח'), סאקלופ (2 יח') וטבעות קלמרי
דונבורי
-
אויקו דון 75 ₪
נתחי עוף מבושלים עם ביצה ובצל ירוק על מצע אורז מאודה ברוטב דונבורי
-
קאטסו דון 75 ₪
שניצל יפני מבושל עם ביצה ובצל ירוק על מצע אורז מאודה ברוטב דונבורי
-
אונאטמדון 89 ₪
נתחי צלופח מבושלים עם ביצה ובצל ירוק על מצע אורז מאודה ברוטב דונבורי
-
קאביאקי דון 179 ₪
פילה צלופח על הגריל ברוטב טריאקי ובעיטור אצות נורי ושומשום לבן על מצע אורז מאודה