יפני מסורתי
מנות ראשונות
-
יאקי אוניגירי 22 ₪
משולש אורז צלוי עם רוטב סויה
-
אוניגירי 35/32 ₪
כדור אורז ממולא בסלמון צלוי/איקורה
-
נאטו עם נאמה טמאגו 42 ₪
פולי סויה מותססים, בליווי חלמון ביצה, בצל ירוק וחרדל יפני. מוגש עם אורז מאודה.
-
מגורו נאטו עם נאמה טמאגו 62 ₪
פילה טונה עם פולי סויה מותססים, בליווי חלמון ביצה, בצל ירוק וחרדל יפני. מוגש עם אורז מאודה.
-
יאקי בוטה 62 ₪
רצועות בשר לבן צלויות על הגריל, על מצע צנון בטמפורה,בצל סגול מעוטר ברוטב ספייסי מיסו, בצל יוק ושומשום
יאמטויה טאישוקו
=ארוחות משולבות =
-
יאקיזנזה טאישוקו ( דג צלוי לבחירה) 92 ₪
סאקה הרובויאקי/ סאקה קאמאיאקי, מוגש עם נאטו ונאמה טמגו, אושנקו וקערת אורז מאודה
-
טונג'ירו טאישוקו 92 ₪
מרק מיסו המכיל נתחי בשר לבן, טופו, גזר, בצל לבן ובצל ירוק. מוגש עם נאטו ונאמה טמאגו, אורז מאודה ואושנקו
-
מיסו בוטה טאישוקו 95 ₪
פרוסות בשר לבן מוקפץ עם כרוב, גזר, בצל ירוק ברוטב ספייסי מיסו. מוגש עם חמוצי הבית, מרק וואקמה וקערת אורז מאודה.
-
בוטה יאקינקו טאישוקו 95 ₪
בשר לבן מוקפץ ברוטב ברביקיו קוריאני עם כרוב לבן. מוגש לצד חמוצי הבית, מרק וואקמה וקערת אורז מאודה
-
ניגירי עם אביטן אודון טאישוקו 109 ₪
ניגירי ממבחר דגי העונה (5 יח'), מוגש עם מרק אטריות אודון ושרימפס בטמפורה (2 יח')
צ'יראשי
=אורז סושי ומעליו דג נא או פירות ים, מוגש בליווי מרק מיסו ואושנקו=
-
סאקה אויקו צ'יראשי 84 ₪
פילה סלמון ואיקורה
-
סאקה צ'יראשי 89 ₪
סלמון, טונה, דג לבן
-
קייסן צ'יראשי 99 ₪
שרימפס מאודה, צלופח בטריאקי, ספייסי טונה ודג לבן
נאבה וזוסואי
=נאבה עם אטריות הרוסאמה, פטריות שיטקה וגזר. מוגש עם בצל ירוק, צנון כתוש, רוטב פונזו וקערת אורז מאודה
(מומלץ להמיר את המנה ל "זוסואי"- ריזוטו ביצים יפני - לאחר סיום הנאבה)=
-
אטצו- אגה נאבה 78 ₪
טופו
-
טורי נאבה 89 ₪
עוף
-
יוסה נאבה 94 ₪
עוף ודג לבן
-
בוטה נאבה 99 ₪
בשר לבן
-
קייסן נאבה 119 ₪
שרימפס (2 יח'), סאקלופ (2 יח') וטבעות קלמרי
דונבורי
-
אויקו דון 75 ₪
נתחי עוף מבושלים עם ביצה ובצל ירוק, על מצע אורז מאודה ברוטב דונבורי
-
קאטסו דון 75 ₪
שניצל יפני מבושל עם ביצה ובצל ירוק על מצע אורז מודה ברוטב דונבורי
-
אונאטמדון 89 ₪
נתחי צלופח מבושלים עם ביצה ובצל ירוק על מצע אורז מאודה ברוטב דונבורי
-
קאביאקי דון 179 ₪
פילה צלופח על הגריל ברוטב טריאקי ובעיטור אצות נורי ושומשום לבן, על מצע אורז מאודה