יפני מסורתי

  • יאקי אוניגירי 18 ₪

    משולש אורז צלוי עם רוטב סויה

  • אוניגירי 24/28 ₪

    כדור אורז ממולא בסלמון צלוי/איקורה

  • נאטו עם נאמה טמאגו 39 ₪

    פולי סויה מותססים, ביצה טרופה ובצל ירוק. מוגש עם אורז מאודה.

  • מגורו נאטו עם נאמה טמאגו 59 ₪

    פילה טונה עם פולי סויה מותססים, ביצה טרופה ובצל ירוק. מוגש עם אורז מאודה.

  • יאקי בוטה 59 ₪

    רצועות בשר לבן צלויות על הגריל, על מצע צנון בטמפורה, רוטב ספייסי מיסו עיטור בצל סגול ושומשום

=ארוחות משולבות =

  • יאקיזנזה טאישוקו ( דג צלוי לבחירה) 89 ₪

    סאקה הרובויאקי/ סאקה קאמאיאקי, מוגש עם נאטו ונאמה טמגו, אושנקו וקערת אורז מאודה

  • טונג'ירו טאישוקו 89 ₪

    מרק מיסו המכיל נתחי בשר לבן, טופו, גזר, בצל לבן ובצל ירוק. מוגש עם נאטו ונאמה טמאגו, אורז מאודה ואושנקו

  • מיסו בוטה טאישוקו 92 ₪

    פרוסות בשר לבן מוקצץ עם כרוב, גזר, בצל ירוק ברוטב ספייסי מיסו. מוגש עם חמוצי הבית, מרק וואקמה וקערת אורז מאודה.

  • בוטה יאקינקו טאישוקו 92 ₪

    בשר לבן מוקפץ ברוטב ברביקיו קוריאני עם כרוב לבן. מוגש עם חמוצי הבית, מרק וואקמה וקערת אורז מאודה

  • ניגירי עם אביטן אודון טאישוקו 104 ₪

    ניגירי ממבחר דגי העונה (5 יח'), מוגש עם מרק אטריות אודון ושרימפס בטמפורה (2 יח')

=אורז סושי ומעליו דג נא או פירות ים, מוגש בליווי מרק מיסו ואושנקו=

  • סאקה אויקו צ'יראשי 72 ₪

    פילה סלמון ואיקורה

  • סאקה צ'יראשי 82 ₪

    סלמון, טונה, דג לבן

  • קייסן צ'יראשי 92 ₪

    שרימפס מאודה, צלופח בטריאקי, ספייסי טונה ודג לבן

=נאבה עם אטריות הרוסאמה, פטריות שיטקה וגזר. מוגש עם בצל ירוק, צנון כתוש, רוטב פונזו וקערת אורז מאודה
(מומלץ להמיר את המנה ל "זוסואי"- ריזוטו ביצים יפני - לאחר סיום הנאבה)=

  • אטצו- אגה נאבה 78 ₪

    טופו מסורתי

  • טורי נאבה 89 ₪

    עוף

  • יוסה נאבה 94 ₪

    עוף ודג לבן

  • בוטה נאבה 99 ₪

    בשר לבן

  • קייסן נאבה 119 ₪

    שרימפס (2 יח'), סאקלופ (2 יח') וטבעות קלמרי

=מוגש על מצע אורז מאודה ברוטב דונבורי=

  • אויקו דון 69 ₪

    נתחי עוף מבושלים עם ביצה ובצל ירוק

  • קאטסו דון 69 ₪

    שניצל יפני מבושל עם ביצה ובצל ירוק

  • אונאטמדו 89 ₪

    נתחי צלופח מבושלים עם ביצה ובצל ירוק

  • קאביאקי דון 179 ₪

    פילה צלופח על הגריל ברוטב טריאקי ובעיטור אצות נורי ושומשום לבן

דילוג לתוכן